VENI

Vereniging van Eindhovense Natuurkundig Ingenieurs

De Vereniging van Eindhovense Natuurkundig Ingenieurs (VENI) is de alumnivereniging voor afgestudeerden van de faculteit Technische Natuurkunde van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Sinds 1993 probeert VENI de banden tussen haar leden onderling en tussen de leden en de universiteit te verstevigen, en de belangen van haar leden te behartigen. VENI geeft samen met studievereniging “J.D. van der Waals” en STOOR vier maal per jaar het blad N! uit met wetenschappelijke artikelen, werkervaringen en nieuws van de TU/e en de faculteit. Daarnaast organiseert VENI ieder jaar verschillende activiteiten, zoals excursies, lezingen en een barbecue.

toegankelijk voor studenten en alumni

Jaarlijks terugkerende activiteiten

Hoewel geen jaar hetzelfde is, zul je een aantal activiteiten altijd terugvinden op de agenda van VENI. Door een goede combinatie van natuurkundige inhoud, lekker eten en drinken en vooral een hoop gezelligheid komen ieder jaar weer velen op deze activiteiten af.

Vlak voor de zomervakantie organiseert VENI op de campus haar jaarlijkse barbecue. Alumni en studenten zijn van harte welkom!

Tijdens de lezingenavond gaan we de diepte in met interessante sprekers vanuit de TU/e en het bedrijfsleven. Zoals vanouds voorafgegaan door een diner en afgesloten met een borrel!

Door het jaar heen organiseert VENI verschillende borrels in ‘de Salon’. Een perfect moment om oude bekenden te spreken en te genieten van één (of meer) van de vele speciaalbiertjes!

Verenigingsblad

Sinds 2010 brengt VENI haar verenigingsblad uit onder de naam N!. Dat doen we in samenwerking met Studievereniging voor Technische Natuurkunde “J.D. Van der Waals” en studentenonderwijsorganisatie STOOR. VENI-leden krijgen het blad vier keer per jaar op de deurmat

Verenigingszaken

Algemene ledenvergadering

De Algemene ledenvergadering (ALV) houdt VENI in het voorjaar. Bij de meeste verenigingen zijn ALV’s nu niet bepaald spetterende evenementen. Bij VENI denken we dat we dat beter kunnen. We starten de avond met een gezamenlijke maaltijd en een goed bier. Daarna werken we in pak ‘m beet een uurtje de agenda door en gaan daarna snel door naar een interessante lezing